Airco service

De airconditioning van uw auto wordt bij een reguliere onderhoudsbeurt niet gecontroleerd of bijgehouden. Naast uw auto, behoeft deze airco ook onderhoud. Daarom is het belangrijk dat u hiervoor een specialist inschakelt. U wilt immers niet dat uw airco door slecht of nalatig onderhoud het niet meer doet.

Door een specialist in te schakelen voorkomt u hier niet alleen problemen mee, maar voorkomt u ook hoge kosten door gevolgschade aan het aircosysteem. Niemand zit te wachten op een defecte airco in de warme zomermaanden of vlak voor uw vertrek naar een vakantiebestemming.

Specialist in auto airconditioning

Autocentrum Vrijs in ‘s-Heerenberg is een garagebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in onderhoud, service en reparatie van auto airconditioning. Dit geldt voor bedrijven als particulieren. Deze service betreft auto airconditioning alle merken auto’s en bedrijfswagens.

Onze uitgebreide werkplaats is uitgerust met de nieuwste apparatuur om alle werkzaamheden te verrichten op het gebied van reparatie en onderhoud van uw airconditioning systeem. Deze service betreft auto airconditioning alle merken auto’s en bedrijfswagens.

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u nog vragen over onze airco service? Of wilt u een afspraak maken voor een check van de airconditioning? Neem dan direct contact op.

Terug naar het overzicht