Carcleaning

Autocentrum Vrijs is een gespecialiseerde en servicegerichte onderneming in carcleaning. Bij ons kunt u terecht voor het schoonmaken, polijsten, coaten en waxen van uw auto, camper, caravan en boot. We doen de reiniging van zowel het interieur als het exterieur.

Interieur

Uw auto heeft veel te lijden van uw gebruik. Denk aan vlekken in de bekleding, vet en stof op het dashboard, nicotineaanslag en geuren. Wij weten daar raad mee! Zowel uw cabine als de bagageruimte maken wij in no-time weer als nieuw! Wij hebben een uniek systeem als het gaat om het reinigen van bekleding. Deze reinigingsmethode heet droogijsreiniging.

Exterieur

Heeft u vervelende kras of krassen op de auto? Laat deze bij ons verwijderen. Kleine krassen kunnen door middel van polijsten verwijderd worden. Krasverwijdering of lakherstel uit autolak is specialistisch werk. In de loop der jaren kunnen autolakken dof worden of verkleuren. Een deskundige lakbehandeling kan er echter voor zorgen dat de oorspronkelijke kleur terugkeert en de lak weer glanzend wordt. Autopoetsen is alijd de moeite waard. Wij wassen uw auto met unieke handwas en met wax!

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u nog vragen over carcleaning? Of wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan direct contact op.

Terug naar het overzicht