Glas service

Heeft u een ster of scheur in uw voorruit? Kom dan direct naar Autocentrum Vrijs in ’s-Heerenberg en voorkom doorscheuren. Een ster of scheur kan leiden tot een onherstelbare breuk. Zeker bij schommelende temperaturen is de kans hierop groot. Denk bijvoorbeeld bij het aanzetten van uw airconditioning.

Daarom kunt u gelukkig ergere schade aan uw ruiten voorkomen. Met onze glas service zijn de sterren of scheuren in uw ruiten namelijk goed te repareren. Dit doen wij door middel van onze hars-injectiemethode. De reparatie aan uw voorruit wordt in de meeste gevallen geheel vergoed door uw verzekeringsmaatschappij.

Specialist in glas service

Mocht de reparatie van uw voorruit niet meer mogelijk zijn, dan kunt u bij ons terecht voor de volledige vervanging van uw voorruit. Dit doen wij snel, vakkundig en met een goede garantie. Dit doen wij voor alle merken auto’s en bedrijfswagens.

Wij zijn specialist op het gebied van repareren of vervangen van alle autoruiten, voor-, achter- en zijruiten. Bovendien nemen wij u alle financiële – en administratieve zorgen uit handen en regelen alles met uw verzekeringsmaatschappij. Wij zijn aangesloten bij FOCWA, een keurmerk die garant staan voor kwaliteit.

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u nog vragen over onze glas service? Of wilt u een afspraak maken voor een controle aan uw ruiten? Neem dan direct contact op.

Terug naar het overzicht