Reparatie & Onderhoud

Iedere auto heeft wel eens reparatie of onderhoud nodig. In dat geval bent u bij Autocentrum Vrijs in ’s-Heerenberg aan het juiste adres. Met meer dan tien jaar ervaring in het repareren en onderhouden van auto’s, kunnen wij u garanderen dat uw voertuig bij ons in goede handen is.

Onderhoud en reparatie is voor alle merken auto’s noodzakelijk. U moet dan denken aan het vervangen van remmen, de distributieriem of de uitlaat, het verversen en bijvullen van vloeistoffen en het herstellen van blikschade. Indien u problemen heeft en langs de kant van de weg komt te staan, zorgen wij dat we binnen korte tijd bij je zijn. Wij repareren ter plaatse of zorgen ervoor dat uw auto weggesleept kan worden en dat wij voor u een vervangende auto hebben.

Onderhoud aan alle merken auto’s

Autocentrum Vrijs doet ook het onderhoud aan alle merken auto’s. U kunt kiezen voor een grote of kleine onderhoudsbeurt. Indien er tijdens een onderhoudsbeurt grote prijzige reparatiewerkzaamheden uitgevoerd moeten worden, krijgt u altijd bericht. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Onze uitgebreide werkplaats is uitgerust met de nieuwste apparatuur om alle werkzaamheden te verrichten op het gebied van reparatie en onderhoud van uw personenauto, aanhanger en kleine bedrijfswagens- en bussen tot 3500 kg.

Meld uw reparatie of onderhoud aan

Wacht niet langer en maak direct een afspraak met ons autocentrum. Ook voor vragen kunt u bij ons terecht. Neem contact op.

Terug naar het overzicht