Verhuur & Lease

U kunt bij ons terecht voor verhuur & lease van een auto of bedrijfswagen. Wij hebben altijd een goede oplossing voor elke periode en voor ieder doel. Of dit nu gaat om een huurauto voor in het weekend of voor een langere vakantie, of voor een verhuisbus voor een dag tot een shortlease auto voor een nieuwe medewerker.

Bij Autocentrum Vrijs kunt u verschillende merken en types auto’s huren tegen de beste prijs. Onze huurauto’s verkeren allemaal in uitstekende staat. Deze kunt u bij ons ophalen en eventueel na openingstijd weer bij ons inleveren. Wij hebben ook bestelbussen, verhuiswagens en laadruimtes te huur.

Verhuur & Lease tegen een aantrekkelijk tarief

Ook kunt u bij ons een auto leasen tegen een aantrekkelijk tarief. Zo zit u niet te lang vast aan een contract. U kunt bij ons een auto leasen vanaf één dag, maar ook voor een week, een maand of zolang het uitkomt. Tijdens de lease verzorgen wij het onderhoud, de verzekering en de pechhulp. Ons autocentrum biedt u dus de maximale flexibiliteit.

Contact opnemen

Bij ons kunt u dus allerlei auto’s en bestelbussen huren en leasen. Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.

Terug naar het overzicht