Autocentrum Vrijs investeert in GPS Tracking System

Autocentrum Vrijs investeert graag in haar dienstverlening. Vandaar dat we nu gebruik maken van GPS Tracking System. Met dit voertuigenvolgsysteem kunt u uw complete wagenpark 24 uur per dag, zeven dagen in de week beheren, van ritregistratie tot brandstofbesparing. Verder heeft u inzicht in het rijgedrag van bezoekers, krijgt u een uitgebreid rapportagepakket met ad hoc- en geautomatiseerde rapporten.

Het voertuigvolgsysteem is een compacte, intelligente module met daarin een GPS-ontvanger en GSM-communicatie. Naast positiebepaling beschikt de voertuigunit over een groot aantal digitale in- en uitgangen. Deze kunnen worden gebruikt om ‘real-time’ te signaleren, wanneer bijvoorbeeld een laaddeur wordt geopend of een alarm afgaat.

GPS Tracking System biedt een duidelijk, overzichtelijk en uitgebreid rapportagepakket aan, met daarin de belangrijkste prestatiegegevens van uw wagenpark. Door alles inzichtelijk te maken via effectieve analyse van bestuurders- en voertuiginformatie, bieden onze fleetmanagement oplossingen de mogelijkheid om inzet en gebruik van mobiele middelen te optimaliseren. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.