Onderhoud en reparatie van uw auto

Bij Autocentrum Vrijs kunt u terecht voor al het onderhoud aan uw auto of bedrijfswagen. Ongeacht het merk staan wij garant voor perfect onderhoud en reparatie. U kunt hierbij denken aan het vervangen van remmen, de distributieriem, het uitlijnen van banden en het verversen van vloeistoffen.

Periodiek onderhoud

Uw auto heeft periodiek een onderhoudsbeurt nodig. Op die manier kunnen wij eventuele defecten tijdig herkennen en verhelpen. Dit is niet alleen in het belang van uw veiligheid, maar kan ook een hoop reparaties schelen. U kunt bij onze garage in ’s-Heerenberg terecht voor een kleine of grote beurt, een APK of jaarlijks onderhoud.

Vakkundige reparatie

Een eventuele reparatie is uiteraard vervelend, maar het is goed om te weten dat u daarvoor dus ook bij ons aan het juiste adres bent. De aanwezige vakkennis van onze ervaren apparatuur en de juiste apparatuur zorgen ervoor dat alle reparaties vakkundig en zo snel mogelijk worden uitgevoerd.

Meld uw onderhoud of reparatie aan

Wacht niet langer en maak direct een afspraak met ons autocentrum. Ook voor vragen kunt u bij ons terecht. Neem contact op.