Autocentrum Vrijs: ruim tien jaar vakmanschap

over-vrijsIn de autowerkplaats van Autocentrum Vrijs werken alleen eerste klas monteurs. En bedrijfsleider Patrick Buiting kan dat weten, want het autobedrijf is zelf leerbedrijf en ze weten dus waarover ze praten. Er wordt alleen gewerkt met hoogwaardig gereedschap en de monteurs zijn zonder uitzondering zowel APK-keurmeester als auto-elektronica-specialisten. Al ruim tien jaar zijn zij de specialist in de regio.

Service en vertrouwen

Bij Autocentrum Vrijs in ‘s-Heerenberg staan service en vertrouwen hoog in het vaandel. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat zeer goed opgeleide monteurs in dienst heeft. Buiting: “Onze uitgebreide werkplaats is uitgerust met de nieuwste apparatuur om alle werkzaamheden te verrichten op het gebied van reparatie en onderhoud van uw personenauto, aanhanger en kleine bedrijfswagens- en bussen tot 3500 kg.”

Het is bij ons ook mogelijk om elk merk en type auto te huren en te leasen. Ons autocentrum is tevens uw adres voor (het wisselen van) banden, ruiten, APK (Algemene Periodieke Keuring), onderhoudsbeurten, taxaties en diverse testen. Wij zijn RDW erkend. De RDW is de Nederlandse toelatingsautoriteit en beheerder van de basisregistratie voor voertuigen. Bij ons heeft u dus alles onder één dak en dat met de beste zorg.

Voertuigenvolgsysteem

Buiting: “Of u nu een klein wagenpark heeft, of wagenparkbeheerder bent van een grote organisatie; wij bieden u een klant specifieke oplossing voor fleetmanagement. Hiervoor maken wij gebruik van een GPS Tracking Systeem. Via dit systeem heeft u een actueel overzicht waar uw medewerkers en voertuigen zich bevinden. Met het ritregistratiesysteem zorgt u er ook voor dat gereden kilometers van uw wagenpark inzichtelijk worden.”

“Onze transparante en persoonlijke klantbenadering heeft het fundament gelegd onder ons bestaan als autobedrijf. Klanten weten én voelen dat aan en blijven daarom terugkomen. Dus de volgende tien jaar zien wij met ons team, met alle vertrouwen tegemoet”, besluit Buiting.

Contact opnemen

Voor vragen over ons autocentrum of informatie over onze diensten, kunt u contact met ons opnemen per telefoon of via de e-mail. Uiteraard kunt u ook het contactformulier invullen.